Интереаува ме има ли връзка м/у двата карборатора, т.е. от единия да се предава бензин към другия или и двата са независими и им се подава бензин от вън. И какво става ако към единия карборатор не се подава бензин?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за боксер
Collapse
X
-
добре ... а мога ли лесно да разбера дали във втория си отива бензин. Въпроса го задавам защото от лявата страна имам един маркуч за бензин който е срязан (не знам защо и не знам за къде е) някакви идеи за къде е този маркуч???? За момента съм го запушил ама бих искал да си го сложа където му е мястото ....
Comment
-
а какво става с излишния бензин ако тази връзка я няма??? и този маркуч е тънък ... ама се намира от страната на шофьора, а от другата страна (в другия карборатор) влиза един дебел маркуч който пак е за бензин ....
P.S. Надявам се, че излишния бензин просто си седи там а не се изхвърля навънка докато помпата смучи допълнително ....
Comment
-
Първоначално публикувано от botzkoа какво става с излишния бензин ако тази връзка я няма??? и този маркуч е тънък ... ама се намира от страната на шофьора, а от другата страна (в другия карборатор) влиза един дебел маркуч който пак е за бензин ....
P.S. Надявам се, че излишния бензин просто си седи там а не се изхвърля навънка докато помпата смучи допълнително ....Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment