Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за боксер

Интереаува ме има ли връзка м/у двата карборатора, т.е. от единия да се предава бензин към другия или и двата са независими и им се подава бензин от вън. И какво става ако към единия карборатор не се подава бензин?

От единия бензина отива в другия, а ако в другия няма 2 цилиндъра също ги няма.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

добре ... а мога ли лесно да разбера дали във втория си отива бензин. Въпроса го задавам защото от лявата страна имам един маркуч за бензин който е срязан (не знам защо и не знам за къде е) някакви идеи за къде е този маркуч???? За момента съм го запушил ама бих искал да си го сложа където му е мястото ....

Comment

Пред шофьора се намира карбуратор -1,от него излиза маркуча до другия карбуратор -2,от него в резервоара излишния бензин.Не е фатално ако на работи обратната връзка.

Comment

а какво става с излишния бензин ако тази връзка я няма??? и този маркуч е тънък ... ама се намира от страната на шофьора, а от другата страна (в другия карборатор) влиза един дебел маркуч който пак е за бензин ....

P.S. Надявам се, че излишния бензин просто си седи там а не се изхвърля навънка докато помпата смучи допълнително ....

Comment

Първоначално публикувано от botzko
            а какво става с излишния бензин ако тази връзка я няма??? и този маркуч е тънък ... ама се намира от страната на шофьора, а от другата страна (в другия карборатор) влиза един дебел маркуч който пак е за бензин ....

P.S. Надявам се, че излишния бензин просто си седи там а не се изхвърля навънка докато помпата смучи допълнително ....
            Когато всичко е наред маркуч 8мм (дебел)отива от помпата в карбуратор 1 от него отива също дебел към карбуратор 2,а от карб.2 излиза 6мм(тънък)маркуч обратно в резервоара.Дори да нямаш обрана връзка е достатъчно тънкия маркуч да е запушен ,ако не е.....

Comment

Working...
            X